Stołówka
JADŁOSPIS
JADŁOSPIS
16 – 20 CZERWCA
PONIEDZIAŁEK
Zupa brokułowa z lanym ciastem (250 ml)
Zraziki w sosie pieczeniowym (100g), makaron kolorowy (150g), surówka z pomidorów i kukurydzy (80g)
Kompot z owocami
(Alergeny: seler, mąka pszenna, jaja, bułka pszenna, śmietana)
WTOREK
Rosół z kaszką manną (250 ml)
Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych (100g), młode ziemniaki (150g), marchewka tarta z jabłkiem (100g)
Kompot z owocami
(Alergeny: seler, jaja, mąka pszenna, kasza manna)
ŚRODA
Zupa ziemniaczana na wędzonce( 250 ml)
Ryż z pieczonymi jabłkami i jogurtem greckim
z płatkami migdałów (280g)
Kompot z owocami
(Alergeny: seler, jogurt grecki )
CZWARTEK
- - - - - - - - - - - - - - - - -
PIĄTEK
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
ŻYCZYMY SMACZNEGO !!!